zaterdag 5 december 2009

dag 6 - woensdag 2 december

Vanochtend vroeg opgestaan.
Lance Armstrong kwam zijn nieuwe boek signeren bij de boekhandel tegenover het hotel. Hij zou er zijn van 12:30-14:00, maar om ueberhaupt naar binnen te mogen moest je eerst een polsbandje ophalen. Dat kon vanaf 08:00. Ik stond er rond 07:15, samen met een stuk of 10 anderen.


Toen het bandje binnen was zijn we naar het Fashion District gegaan. Hier zitten tientallen winkels met stoffen en naaimaterialen. We hebben er tot tegen 11:00 rondgesjokt en zijn toen naar Borders gegaan. Binnen bleek er al een stuk 100 man binnen te staan.
Uiteraard was hij niet op tijd ("Stuck in New York traffic"), maar na een half uurtje extra wachten kwam de baas dan toch binnen lopen. Veel gasten stonder er ook om een boek te scoren om op Ebay te zetten volgens mij: "that was him with the cap, right?"..... Pfffff.....


Ze zeiden eerst dat je geen foto's mocht maken. Iets later zeiden ze dat eht wel mocht, maar dan alleen vanuit de rij. Toen we aankwamen bij de tafel zag ik dat gasten voor ons ook gewoon foto's aan het maken waren, dus maar full paparazzistijl aan het klikken gegaan, tot iemand "that's enough with the photos" riep ; )




Van Armstrongs' Twitter pagina van vandaag:


Na het signeren hebben we de laatste paar winkels in het fashiondistrict afgelopen. Daarna terug naar het hotel, waar we 's avonds het verlichten van de kerstboom bij Rockefeller Plaza hebben bekeken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten