zaterdag 5 december 2009

dag 4 - maandag 30 november

Vandaag zijn we naar New Jersey gegaan. Met de Path train ben je daar in 10 minuten. In Jersey zit een Target en een winkelcentrum. Na een uurtje bij beiden te hebben rondgekeken zijn we met de bus naar Mitsuwa Marketplace gegaan. Hier hebben ze allemaal Japanse winkeltjes bij elkaar, leuk om te zien.
Halverwege de middag zijn we naar het MoMa gegaan, waar een tentoonstelling van Tim Burton (Batman Returns, Edward Scissorhands etc) was. De tentoonstelling viel nogal tegen: $20 was veel te duur, voor zo weinig "spullen"...


Na de tentoonstelling zijn we nog even naar 5th Avenue gegaan, waar ik bij de Sony-winkel een ereader heb gekocht, krengen zijn hier een stuk goedkoper dan in Nederland.


's avonds zijn we naar een wedstrijd van de New York Rangers gegaan. echt super om een keer mee te maken, het publiek is echt enthousiast. Gasten worden redelijk wild.


De wedstrijd ging tegen de Pittsburgh Penguins; de kampioenen van vorig jaar. Het bleef in het begin redelijk spannend, maar uiteindelijk verloren de Rangers met 5-2. Wayne Gretzky zat in het publiek, maar die was na de tweede periode vertrokken.... Zag waarschijnlijk al aankomen dat het niks meer zou worden :D

Geen opmerkingen:

Een reactie posten