zaterdag 5 december 2009

Dag 01 - vrijdag 27 november

De vlucht ging iets te laat weg en we kregen te horen dat het ruim 8 uur vliegen zou zijn. Dat viel een beetje tegen, omdat we een uur of 7 vliegen hadden verwacht. Uiteindelijk landden we wel volgens schema op Newark: 13:30 kwamen we aan.
Omdat we uit het vliegtuig redelijk snel naar de douane zijn gelopen, was de rij daar nog vrij kort (tip: eerst sprinten naar de douane, naar de WC kan je erna ook wel), zodat we een half uurtje later de koffers hadden en op weg konden naar Jersey Gardens.
Jersey Gardens is een outlet mall, waar vandaag (Black Friday, de start van het uitverkoopseizoen in de VS) veel extra kortingen worden gegeven. Vanaf het vliegeveld kan je voor $5 met een shuttle naar het winkelcentrum. Vanaf het winkelcentrum kan je vervolgens voor $5.25 met de bus (111 of 115) naar Manhattan (Port Authority op 42nd & 8th Ave). De rit naar de Mall duurt een kwartier, naar Manhattan ongeveer 30 minuten.

We zijn tot 18:00 in JG geweest, inderdaad aanbiedingen bij de vleet (Tommy truien met 40% korting voor 20 euro, in plaats van 90-100 euro in Nederland). Rond 19:00 zijn we ingecheckt in Hotel Pennsylvania. 's s avonds zijn we nog even bij Macy's gaan kijken, waarna we om een uur of 21:00 kapot op de kamer terugkwamen.


Vanochtend allebei om 05:00 wakker, valt op zich nog mee...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten